Novogodišnji popusti za anti-aging i estetske procedure

28.11.2022
Novogodišnji popusti za anti-aging i estetske procedure

Ostalo je još malo do nove 2023. godine i sasvim dovoljno vremena da sebi ispunite neku želju. U toku ovog meseca možete obradovati sebe ili svoje najdraže najsavremenijim i najboljim anti-aging tretmanima kao i etstetskim intervencijama korekcije kapaka i ušiju po najpovoljnijim cenama.

Pozovite naš call centar 060/111-1111 i obezbedite 15 – 20% popusta na BOTOKS, Hijaluronske filere, Blefaroplastiku ( korekcija kapaka ) i Otoplastiku ( korekcija ušijju ).

Razlika između botoksa i hijaluronskih filera

Hijaluron se koristi za popunjavanje bora i dodaje jedrinu licu i koristi se tamo gde se gube podupirači – masne naslage, kako bi se to nadomestilo, a botoksom se bore uklanjaju tako što se relaksira mišić. Hijaluron je filer, botoks nije.

Kada su u pitanju nehirurške estetske procedure - hijaluronski fileri su najpopularniji kod žena mada ih sve više koriste i muškarci. Prva Poliklnika u centru za estetsku hirurgiju i antiaging koristi filere koji su registrovani, koji u svetu važe za najkvalitetnije, bezbedne sa najdužim zadržavanjem u organizmu od 12-24 meseca. Sa ovim filerima zagarantovan vam je prirodni rezultat.

Šta je sve moguće postići pomoću hijaluronskih filera u Prvoj Poliklinici?

 • podmladiti lice i vrat
 • podmladiti šake
 • konturirati obraze i jagodice
 • konturirati i popunjiti usne
 • osvežiti ivice usana
 • popuniti bore na čelu i u korenu nosa
 • popunjiti bore oko očiju
 • popuniti bore oko usana
 • popuniti nazolabijalne brazde
 • popuniti sitne ožiljke

Šta je botoks?

Botoks je u rukama iskusnih lekara specijalista Prve Poliklinike delotvoran kada je reč o uklanjanju bora. One su nakon tretmana skoro u potpunosti uklonjene, a procedura kratko traje. Sve to čini ovu proceduru jednom od vrlo efikasnih i popularnih tretmana na svetu.

Botoks, odnosno Botulinum toxin A je pročišćeni protein koji proizvode bakterije clostridium botulinum. Kada botoks u malim dozama ubrizgavamo u specifične mišiće, sprečava se njihova preterana kontrakcija, čime se onemogućava nastajanje bora tamo gde su obično najizraženije, a uz to se ublažavaju već postojeće. Najčešće se primenjuje kod pacijenata između 30 i 70 godina starosti.


Šta ne smem da radim pre i posle procedure botoksom?

 • Nakon procedure ne bi trebalo barem 4 sata da trljate niti masirate regije gde je botoks injektiran.
 • Takođe, tokom istog vremenskog perioda izbegavajte spuštanje glave unapred, odnosno ne ležite na stomaku.
 • Nekoliko sati nemojte nositi kape ili marame koje stežu glavu.
 • Izbegavajte intenzivne vežbe 24 sata posle tretmana.
 • 24 časa pre i posle tretmana ne konzumirajte alkohol, kao ni lekove za zgrušnjavanje krvi.


Blefaroplastika - korekcija kapaka ( 20 % popusta )

Operacija kapaka spada u najčešće i najefektivnije operacije u estetskoj hirurgiji. Ovim zahvatom vrši se korekcija kapaka uz pomoć koje osoba dobija potpuno drugačiji izgled očiju koji je odmoran, svež i mladolik. Starenjem se pojavljuju “vrećice” na kapcima koje mogu dati utisak da je osoba starija nego što u stvari jeste. Ukoliko pacijent ima viška kože na kapcima (koji se javlja nakon pojave udubljenja i ispupupčenja) potrebno je otkloniti višak kože, odnosno izvršiti zatezanje kože.

Kome je namenjena blefaroplastika

Najčešće indikacije za blefaroplastiku su: višak kože na kapcima koja visi, bore oko očiju, nakupine masnih jastušića, smanjeno vidno polje usled spuštanja kože na kapcima ili pigmentacija kože.

Otoplastika - korekcija ušiju ( 20% popusta )

Otoplastika – poznata i kao estetska hirurgija ušiju – je postupak promene oblika, položaja ili veličine ušiju. Pacijenti se odlučuju za otoplastiku (korekciju ušiju) uglavnom iz estetskih razloga. Međutim, ova procedura se takođe može uzeti u obzir ukoliko uho ili uši budu povređene ili zbog postojanja urođene anomalije.

Kako se izvodi otoplastika?

Operacija ušiju ili hiruška korekcija ušiju se danas najčešće izvodi u lokalnoj anesteziji. Tehnike otoplastike variraju na osnovu toga kakva je korekcija potrebna. Specifična tehnika koju odabere vaš hirurg će odrediti lokaciju rezova i ožiljaka. Ožiljci ostaju potpuno skriveni u naboru iza uha i često će biti potpuno neprimetni nakon perioda oporavka.

Koliko traje operacija ušiju?

Operacija ušiju obično traje oko sat vremena. Vaše uši će biti pokrivene zaštitnim zavojima, koji se mogu zameniti laganim zavojem-trakom nakon nekoliko dana. U prvom periodu može se očekivati umereni otok i blaga nelagodnost.

Nakon uklanjanja zavoja, primetićete trenutnu promenu u izgledu ušiju. Ove promene su trajne.

Prva Poliklinika smeštena je u srcu Vračara u Krunskoj 38 sa opremom poslednje generacije. Tretmane izvode specijalista plastične i estetske hirurgije Ass dr Marko Jović i dr Vojislav Sredović.

Pozovite naš call centar 060/111-1111 i obezbedite 15 – 20% popusta na BOTOKS, Hijaluronske filere, Blefaroplastiku ( korekcija kapaka ) i Otoplastiku ( korekcija ušijju ).

Naše usluge Naš tim Zakažite pregled