Ginekologija

O odeljenju ginekologije i akušerstva u Prvoj poliklinici

Odeljenje ginekologije i akušerstva na Prvoj poliklinici obuhvata sve usluge iz oblasti ginekologije, a posebno bismo želeli da istaknemo naš centar za minimalno invazivne intervencije, gde se, između ostalog, izvode dijagnostička i operativna histeroskopija, polipektomija, biopsije, lečenje urinarne stres inkontinencije i drugo.

Okupljamo tim iskusnih i uspešnih stručnjaka za dijagnostiku i lečenje steriliteta, koji primenjuje najnovije svetske protokole u ovoj oblasti.

Stručnjaci odeljenja za perinatologiju, odnosno trudnoću, bavi se budućima mamama od samog začeća pa do porođaja.

Jedna smo od retkih medicinskih ustanova koja je oformila interdisciplinarno savetovalište za menopauzu, u kom podršku pacijentkinjama pružaju ginekolozi u saradnji sa urolozima, endokrinolozima, reumatolozima, kardiolozima i lekarima drugih specijalnosti.

Posebnu pažnju poklanjamo mlađoj populaciji podižući svest o prevenciji seksualno prenosivih bolesti i važnosti adekvatne kontracepcije kako roditelja tako i mladih.

Tim Odeljenja ginekologije i akušerstva na Prvoj poliklinici čine vodeći ginekolozi i akušeri u našoj zemlji među kojima su prim. dr Predrag Mitrović, načelnik odeljenja, prof. dr Ljiljana Mirković, dr Jovana Kocić i drugi.

U Prvoj poliklinici negujemo individualni pristup svakoj pacijentkinji.


Najčešći razlozi za posetu ginekologu


Simptomi koji zahtevaju pregled ginekologa
Prim. dr Predrag Mitrović

Ginekolog-akušer


Dr Jovana Kocić

Specijalista ginekologije i akuserstva

Naše usluge Naš tim Zakažite pregled